Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in LHBTQ+ kleuren – take that, Hongarije!

Een Royal Regenboog, om de liefde te vieren.   De Allianz Arena in München mag van de UEFA vanavond niet verlicht worden in regenboogkleuren tijdens de EK-wedstrijd tussen Duitsland en Hongarije. De gemeenteraad van de Zuid-Duitse stad wilde op die manier een statement maken tegen een omstreden w...

Máxima in LHBTQ+ kleuren – take that, Hongarije!

Een Royal Regenboog, om de liefde te vieren.  

De Allianz Arena in München mag van de UEFA vanavond niet verlicht worden in regenboogkleuren tijdens de EK-wedstrijd tussen Duitsland en Hongarije.

De gemeenteraad van de Zuid-Duitse stad wilde op die manier een statement maken tegen een omstreden wet die het Hongaarse parlement vorige week aannam, waarmee de verspreiding van ‘lhbti-propaganda’ op scholen verboden wordt.

En dat in Pride Month. Overal in Europa wordt vanavond ter compensatie wat extra gewapperd met de regenboogkleuren die voor liefde en inclusiviteit staan. Hertogin Kate nam er deze week al een voorschot op. En wij maken op onze manier een statement, met koningin Máxima als Royal Regenboog.

Rood

Oranje

Geel

Groen

Blauw

Indigo

Violet

Happy Royal Pride Month! 

Foto's (c) RVD, Brunopress, PPE Agency, 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in