Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in blush naar Drenthe

Vrolijk streekbezoek in een bekend Natan. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben vandaag een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe gebracht. Centraal stonden initiatieven van bewoners en ondernemers om de leefbaarheid in hun stad of dorp te behouden. Er waren de gebruikelijke wuifmomentjes...

Máxima in blush naar Drenthe

Vrolijk streekbezoek in een bekend Natan.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben vandaag een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe gebracht. Centraal stonden initiatieven van bewoners en ondernemers om de leefbaarheid in hun stad of dorp te behouden.

Er waren de gebruikelijke wuifmomentjes. De koningin droeg een blush culotte en chiffon blouse met zijden jasje van Natan. Erbij blush en een hoed van Fabienne Delvigne. Het boeketje gaf gelukkig een beetje kleur. 

Naast wuifmomentjes ook een walkabout en dat voelt toch altijd een beetje als Koningsdag. Durven wij op te merken dat ZM het aanzienlijk meer naar zijn zin leek te hebben dan gisteren op de troon? Is geen Majesteitsschennis, toch? 

Er was tijd voor ussies met onderdanen en onderdaantjes...

...er werden industriële zaken bezichtigd, zoals hier bij Fokker...

...en Máxima bleek de efficiënte handveeg-wave helemaal onder de knie te hebben, om zoveel mogelijk kinderen te kunnen begroeten. 

Er kon uiteraard ook best een koninklijke high-five af...

...en de Baard van Oranje is en blijft een hit. 

Máxima had ook nog pret met een papegaai. Op Huis ten Bosch fladdert eveneens van alles, dus dit moet vrij vertrouwd hebben aangevoeld.

Het Koninklijk Paar bezocht de gemeenten Hoogeveen, Westerveld, De Wolden en Meppel. Het was het 14de streekbezoek van de Oranjes sinds 2014. En het is altijd leuk om te zien dat mensen die inmiddels 20 jaar samen zijn, nog altijd zo naar elkaar kunnen kijken.

Foto's © ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in