Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima houdt het tempo hoog in juni

Als je dacht dat mei al druk was voor Koningin Máxima met het staatsbezoek een Luxemburg, het gala voor Prins Frederik's vijftigste verjaardag in Denemarken en een vierdaags werkbezoek in India. Dan heb je juni nog niet gezien. Dit staat er de eerste twee weken op het programma: Donderdagmorgen k...

Máxima houdt het tempo hoog in juni

Als je dacht dat mei al druk was voor Koningin Máxima met het staatsbezoek een Luxemburg, het gala voor Prins Frederik's vijftigste verjaardag in Denemarken en een vierdaags werkbezoek in India. Dan heb je juni nog niet gezien. Dit staat er de eerste twee weken op het programma:

Donderdagmorgen kwam onze koningin vanuit Mumbai aan op Schiphol na haar driedaagse werkbezoek voor de Verenigde Naties in India.

De komende weken heeft Máxima een agenda met veel publieke optredens, te beginnen op 5 juni met de opening van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht.

Drie dagen later is ze in Groningen voor de opening van het protonentherapiecentrum van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). 

Op de agenda staan woensdag de uitreiking van de Appeltjes van Oranje en het bijwonen van een conferentie over dak-en thuisloze jongeren in Amsterdam.

Een dag later opent de koningin in Driebergen de nieuwe huisvesting van Stichting Vluchtelingenkinderen, De Delerij.

Donderdagavond woont Máxima in Amsterdam de openingsvoorstelling bij van de 71e editie van het Holland Festival.

De week erna gaat het koningspaar achtereenvolgens op staatsbezoek in Letland, Estland en Litouwen.

Natuurlijk lees je op Nouveau.nl alles over deze publieke optredens en bezoeken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron en Beeld: ANP