Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima heeft nu ook een leren culotte

HM zet eigenhandig de broekrok weer op de kaart. Niet bekend is of koningin Máxima piepend uit de auto stapte, maar we gaan ervan uit dat haar bordeauxrode leren culotte van superzacht luxe leer is dat het niet zou wagen om luidruchtig te piepen of te squeaken. Het gaf in ieder geval een vleugje ...

Máxima heeft nu ook een leren culotte

HM zet eigenhandig de broekrok weer op de kaart.

Niet bekend is of koningin Máxima piepend uit de auto stapte, maar we gaan ervan uit dat haar bordeauxrode leren culotte van superzacht luxe leer is dat het niet zou wagen om luidruchtig te piepen of te squeaken. Het gaf in ieder geval een vleugje rock 'n royalty aan het werkbezoek du jour.

HM was vanmiddag aanwezig bij een regionaal evenement van NLGroeit bij Centraal Beheer in Apeldoorn in een blouse van Zara en de eerder genoemde culotte. Gezien het feit dat ze gisteren bij het streekbezoek aan Drenthe ook al een exemplaar droeg, zit ze duidelijk in haar broekrokfase. En na de kwasten van gisteravond nu kwasten in haar oren, continuïteit telt in de monarchie. 

NLGroeit is een platform waar ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb) elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. 'Groeiambassadeurs', een lelijk woord voor ondernemers met veel ervaring, helpen zo collega-ondernemers om hun bedrijf te laten groeien. En dat is weer iets waar de Royal Econome graag aandacht aan besteed. 

Foto's © ANP, Label ID's Modekoningin Máxima

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in