Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima gaat voor modern

Koningin Máxima droeg tijdens de afsluiter van het staatsbezoek aan Portugal een jurk van een bekende designer... maar wel eentje met een twist. Máxima koos - voor de tweede keer deze trip, of als je dit sieraad meerekent voor de derde keer - voor een design van Jan Taminiau. De nieuwe jurk komt ...

Máxima gaat voor modern

Koningin Máxima droeg tijdens de afsluiter van het staatsbezoek aan Portugal een jurk van een bekende designer... maar wel eentje met een twist.

Máxima koos - voor de tweede keer deze trip, of als je dit sieraad meerekent voor de derde keer - voor een design van Jan Taminiau. De nieuwe jurk komt uit zijn Modern Camouflage-collectie. En is inderdaad een stuk moderner dan de andere geweldige outifts waar La Máxima in Portugal in verscheen.

Woensdagavond sloten zij en koning Willem-Alexander hun staatsbezoek aan Portugal af met een concert in het Teatro Nacional Dona Maria II, dat ze zelf aanboden aan de Portugese president. Daar trad de Nederlands-Friese zangeres Nynke Laverman op naast een Portugese fadozangeres (Cristina Branco).

In de middag leverde het staatsbezoek overigens ook nog een prachtige foto van ons koningspaar op: de twee poseerden voor de Tejo-rivier in Lissabon en zagen er weer eens stralend gelukkig uit samen.



Beeld: Hollands Hoogte/Jan Taminiau/Getty Images