Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en Willem-Alexander landen in regenachtig Curaçao

Zo tropisch als de temperaturen hier zijn, zo regenachtig is het op Curaçao. Daar landden Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zojuist voor hun tweedaagse bezoek ter ere van Dia di bandera. Ondanks de regen zag Máxima er oogverblindend zonnig uit in deze oranje creatie: Voor Willem-Alexande...

Máxima en Willem-Alexander landen in regenachtig Curaçao

Zo tropisch als de temperaturen hier zijn, zo regenachtig is het op Curaçao. Daar landden Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zojuist voor hun tweedaagse bezoek ter ere van Dia di bandera.

Ondanks de regen zag Máxima er oogverblindend zonnig uit in deze oranje creatie:

Voor Willem-Alexander waren het een paar drukke dagen. Vrijdag was hij nog aanwezig in Scheveningen bij de Volvo Ocean Race, Zaterdag gaf hij acte de présence tijdens Veteranendag (in Den haag, dus wel een thuiswedstrijd) en vandaag landt hij in Curaçao.

Waar hebben we dat eerder gezien?

Zoals bekend, houdt Máxima er wel van om kleding te recyclen. Josine Droogendijk van Modekoningmaxima.nl plaatste dit grappige overzicht op Twitter:

We houden je natuurlijk op de hoogte met het laatste nieuws en de leukste foto's van het koningspaar hier op Nouveau.nl. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in