Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Maxima en Mathilde, een koninklijke vriendschap

Behalve generatiegenoten, moeder en vrouwen met eenzelfde, uitdagende functie, hebben Mathilde en Máxima nog een ding gemeen: Ze zijn dól op mode en dragen hun outfits dan ook met verve.  De dames steken elkaar niet naar de kroon, ieder heeft haar eigen stijl.Ze hullen zich allebei graag in creat...

Maxima en Mathilde, een koninklijke vriendschap

Behalve generatiegenoten, moeder en vrouwen met eenzelfde, uitdagende functie, hebben Mathilde en Máxima nog een ding gemeen: Ze zijn dól op mode en dragen hun outfits dan ook met verve. 

De dames steken elkaar niet naar de kroon, ieder heeft haar eigen stijl.Ze hullen zich allebei graag in creaties van de Belgische designer NATAN.

Ze hebben allebei een enorm goed gevoel voor smaak en styling. Zie hier hoe goed hun outfits tot in de puntjes zijn afgestemd. De clutch, handschoen en schoenen van Mathilde, Maxima's hoed, top, rok en handschoenen; helemaal af.

Mathilde doet daarnaast vaak een beroep op Giorgio Armani terwijl onze Koningin vaak kiest voor designers als Jan Taminiau en Claes Iversen.

Goede vriendschappen in Koninklijke kringen zijn schaars, maar Maxima en Mathilde lijken het altijd enorm goed met elkaar te kunnen vinden.

Een toonbeeld van stijl en klasse.

Soms ook met een knipoog.

En áltijd met een lach.