Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en Marilene in dezelfde jurk

Het is een oldie but a goodie, het veelzijdige jurkje van Natan dat Máxima vorige week voor de zoveelste keer droeg. Ze is er zelfs zó enthousiast over dat ze 'm aanraadde bij prinses Marilène. Of was het andersom? De beide vrouwen hebben het design van Natan al sinds 2013 in de kast hangen. Máxi...

Máxima en Marilene in dezelfde jurk

Het is een oldie but a goodie, het veelzijdige jurkje van Natan dat Máxima vorige week voor de zoveelste keer droeg. Ze is er zelfs zó enthousiast over dat ze 'm aanraadde bij prinses Marilène. Of was het andersom?

De beide vrouwen hebben het design van Natan al sinds 2013 in de kast hangen. Máxima in het rood, Marilène in het paars. Onze koningin droeg de jurk voor het eerst tijdens een bezoek aan Washington, Marilène koos 'm als outfit voor het huwelijk van prins Jaime.

Daarna zagen we Marilène er niet meer in tijdens officiële momenten, maar Máxima des te vaker. Het was wél al drie jaar geleden dat de koningin gezien was in het jurkje, dat even de archieven in leek te zijn gegaan. Maar vorige week was hij er dus weer.

Wat heerlijk, zo'n jurk die je door de jaren heen steeds weer opzoekt. En wat fijn dat ook andere Oranjes dol zijn op Natan en Máxima's stijl.

Beeld: Brunopress/ANP

Bron: Modekoninginmaxima.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in