Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima (en haar botbreukje) gaan op roze

Maar eh... wat is er met uw pols gebeurd Majesteit? Roze schoenen. Een roze broek, een roze top, een roze jasje. En een roze haaraccessoire. Wij zeiden vorige week nog helemaal in Mean Girls-stijl 'On Wednesdays we wear pink'. Majesteit maakte er donderdag van. Vanochtend verscheen ze in Amsterda...

Máxima (en haar botbreukje) gaan op roze

Maar eh... wat is er met uw pols gebeurd Majesteit?

Roze schoenen. Een roze broek, een roze top, een roze jasje. En een roze haaraccessoire. Wij zeiden vorige week nog helemaal in Mean Girls-stijl 'On Wednesdays we wear pink'. Majesteit maakte er donderdag van.

Vanochtend verscheen ze in Amsterdam in deze lekkere snoepjeslook. 

Met één toch wel erg opvallend detail, weggestoken in al dat roze: een polsbrace. RSI zo snel na de vakantie? Een glibbermomentje aan het zwembad in Griekenland? Of zou Majesteit een glijertje gemaakt hebben op de paleistrappen?

De RVD meldt dat ze een 'kleine breuk' heeft opgelopen deze zomer. Ze moet haar hand rust geven, vandaar die brace. Over hoe en waar ze de breuk opliep, wordt verder niets gedeeld. Dinsdag had Máxima haar brace nog niet, dus vermoedelijk zal de dag rondlopen in Salland niet bevorderlijk zijn geweest.

We worden heerlijk getrakteerd op Majesteit deze week. Na het streekbezoek naar Salland van dinsdag en haar trip naar Midden-Groningen woensdag, is HM ook vanochtend weer op pad. Nu iets dichterbij het paleis, in Amsterdam.

Daar opende Majesteit vanochtend de nationale supercomputer Snellius. Die wetenschappelijk onderzoek in Nederland tien keer zoveel rekenkracht biedt als zijn voorganger. Het zal de royal econoom hebben aangesproken.

De bloemenkroon is een golden oldie: daar werd Máxima tien jaar geleden al eens mee gespot, en ze droeg 'm dit jaar ook al in haar verjaardagsweek

De computer krijgt een plekje in de Amsterdam Data Tower op het Amsterdam Science Park, en zorgt ervoor dat wetenschappers klaar zijn voor de toekomst. Ze hebben elk jaar weer meer rekenkracht en opslagmogelijkheden nodig.

De Snellius helpt alles van astronomie tot sociale wetenschappen en van onderzoek naar klimaatverandering tot medische wetenschappen.

Beeld: ANP/PPE/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in