Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en de Antillen: warme banden

Willem-Alexander en Máxima vieren morgen (zondag) de Dia di Bandera (dag van de vlag) op Curaçao. En daar hebben we zin in, want Máxima en de Antillen zijn een beproefde combinatie. Al tijdens haar verkering met Willem-Alexander toog de koningin voor het eerst naar de Nederlandse Antillen, en sam...

Máxima en de Antillen: warme banden

Willem-Alexander en Máxima vieren morgen (zondag) de Dia di Bandera (dag van de vlag) op Curaçao. En daar hebben we zin in, want Máxima en de Antillen zijn een beproefde combinatie.

Al tijdens haar verkering met Willem-Alexander toog de koningin voor het eerst naar de Nederlandse Antillen, en samen zijn ze nog heel vaak terug geweest naar een van de zes eilanden. Waar Máxima altijd haar prachtige losse zelf is.

Wat we qua mode kunnen verwachten dit weekend, is nog niet bekend. Maar wij kijken nu al reikhalzend uit naar de prachtige plaatjes die Máxima op een zonnige plek nou eenmaal met zich meebrengt. Hieronder een aantal van onze favorieten uit het verleden.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in