Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en co dubbelen er lustig op los

Who wore it better, royal-editie. Het is eigenlijk een faux-pas, maar wel eentje waaraan helemaal niemand ontkomt en waar we stiekem ook erg van kunnen genieten. Twee royals in dezelfde outfit. Zelfs Máxima overkomt het wel eens. Ja, zélfs Máxima, want onze koningin staat erom bekend interessante...

Máxima en co dubbelen er lustig op los

Who wore it better, royal-editie.

Het is eigenlijk een faux-pas, maar wel eentje waaraan helemaal niemand ontkomt en waar we stiekem ook erg van kunnen genieten. Twee royals in dezelfde outfit. Zelfs Máxima overkomt het wel eens.

Ja, zélfs Máxima, want onze koningin staat erom bekend interessante en eigen stijlkeuzes te maken. Zij is misschien wel de laatste van wie royalwatchers over de hele wereld zouden verwachten dat ze zou dubbelen. Toch is precies dat al zeker vier keer gebeurd.

Charlene was eerder met deze Stella McCartney, meer dan een jaar zelfs. (SWIPE OPZIJ)

Maar met deze Valentino was Máxima juist weer eerder, zij het slechts een maandje.

Ook op eigen bodem gebeurt het, met deze Natan die zowel Máxima als Marilène in 2013 kocht

Madeleine van Zweden keek deze Giambattista Valli af bij Máxima en droeg ‘m bijna anderhalf jaar later.

Victoria van Zweden was dan weer eerder dan Máxima en droeg deze Elie Saab in september 2016, terwijl Máxima er pas in oktober 2017 in gespot werd.

En dan is er nog deze fijne Massimo Dutti, die Letizia van Spanje toch echt heeft gekopieerd van onze eigen koningin.

Majesteit zal er niet wakker van liggen, zou je zeggen. Van de andere kant is het dus al ruim vier jaar geleden dat onze koningin heeft gedubbeld. Zal het dan toch een groeipijntje zijn geweest in het begin van haar koninginschap?

Beeld: ANP/Brunopress/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in