Máxima en Amalia delen clutch

Máxima en Amalia delen clutch

Zo moeder, zo dochter, zo moeder: koningin Máxima nam gisteren een clutch mee naar Amsterdam die Amalia op Koningsdag met zich meedroeg. En zij pikte 'm weer uit mama's kast.

Leuk tasje, moet Máxima op Koningsdag gedacht hebben toen oudste dochter Amalia met een rode clutch met chilipeper-accent kwam aanzetten. Daar kan ik wel iets mee...

Amalia liet zich vast inspireren door de mooie tassenverzameling van haar moeder (ze is al vaker met een tas van Máxima gespot), maar mogelijk ook door haar idool Beyoncé. Die droeg ook al eens een tasje van het merk, compleet met chilipeper. Amalia en de rest van de familie gingen vorig jaar gezamenlijk naar het concert van de zangeres in Amsterdam.

Onze koningin had een knalrode outfit gepland voor het Bevrijdingsconcert, en daar paste het leuke tasje van Sarah's Bag uitstekend bij. Hopelijk gaan we moeder en dochter(s) de komende tijd meer en meer items zien delen.

Bron: modekoninginmaxima.nlBeeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in