Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima draagt Amalia's kettinkje

Of is het tóch andersom? Hij viel enorm op tijdens Koningsdag: Amalia's blauwe kettinkje. Een verjaardagscadeau voor haar sweet sixteen, namen we op dat moment aan. Het bleek een prijzig kettinkje te zijn. Maar ook een bijzondere verjaardag. Maar toen kwam Máxima vorige week naar Texel. En droeg ...

Máxima draagt Amalia's kettinkje

Of is het tóch andersom?

Hij viel enorm op tijdens Koningsdag: Amalia's blauwe kettinkje. Een verjaardagscadeau voor haar sweet sixteen, namen we op dat moment aan. Het bleek een prijzig kettinkje te zijn. Maar ook een bijzondere verjaardag.

Maar toen kwam Máxima vorige week naar Texel. En droeg ze op het oog een oranje outfit met oranje oorbellen en een hooggesloten halslijn zonder kettingpracht. Op het oog.

Want in de loop van het weekend zagen we op Twitter deze foto voorbij komen. De royal hals iets opener. En om de nek van Majesteit: dat blauwe kettinkje.

Nou kan het twee kanten op: leende Máxima hier Amalia's verjaardagscadeau? Of kocht Máxima het kettinkje een tijdje geleden zelf en dook de kroonprinses nog voor haar moeder 'm zelf kon dragen in de royal sieradenkist?

Hoe het ook zij: prachtig hoe moeder en dochter(s) hun sieraden, kleding en tassen keer op keer delen. 

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in