Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: diamonds are a girls best friend

Máxima's nieuwe aanwinst is het nieuwste van het nieuwste. Diamanten en royals, de combinatie is beproefd. Dus moet je als diamant best van goeden huize komen om iemand als koningin Máxima nog te kunnen verrassen. En dat is precies wat Le Cube onlangs heeft gedaan. Majesteit werd daags na haar vi...

Máxima: diamonds are a girls best friend

Máxima's nieuwe aanwinst is het nieuwste van het nieuwste.

Diamanten en royals, de combinatie is beproefd. Dus moet je als diamant best van goeden huize komen om iemand als koningin Máxima nog te kunnen verrassen. En dat is precies wat Le Cube onlangs heeft gedaan.

Majesteit werd daags na haar vijftigste verjaardag plotse gespot met de beroemde armband van het merk Dinh Van. En zo blijkt nu: had daarmee de primeur, want het ging om een geheel nieuwe editie van de armband.

Had Le Cube eerst namelijk pavé-diamanten over de hele armband lopen, voor de zomer is er een nieuwe versie uitgebracht die wat lichter is en alleen diamantjes heeft aan de uiteinden, in de kubus die zo ontworpen is dat hij licht binnenlaat om de diamant extra te laten schitteren. 

Dit is de versie die Máxima voor haar verjaardag kreeg

Tussen alle armbandenpracht aan HM's pols (sowieso altijd, en sinds haar verjaardag is er weer heel wat bij gekomen) is dat wel even lekker, die zomerse lichtheid. Dat blijkt ook wel, want HM is sinds die eerste keer niet meer zonder gespot.

Het armbandje is in Nederland bij meerdere luxe juweliers te shoppen (niet bij hofleverancier Steltman trouwens) en kost circa 5000 euro. De variant met een hele rij diamanten komt op 8400 euro.

Beeld: Dinh Van/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in