Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: dans je de hele dag met mij?

Majesteit trok vandaag haar dansschoenen aan. Of nou ja... haar hoge hakken natuurlijk. Het dansen liet ze aan de profs over. Genieten: koningin Máxima was vandaag weer even op pad in haar woonplaats Den Haag. Daar bezocht ze het Nederlands Dans Theater. Het is nog maar de tweede keer dat HM dit ...

Máxima: dans je de hele dag met mij?

Majesteit trok vandaag haar dansschoenen aan.

Of nou ja... haar hoge hakken natuurlijk. Het dansen liet ze aan de profs over.

Genieten: koningin Máxima was vandaag weer even op pad in haar woonplaats Den Haag. Daar bezocht ze het Nederlands Dans Theater. Het is nog maar de tweede keer dat HM dit jaar ergens out and about is voor een bezoek. Dit natuurlijk door de coronamaatregelen.

Het werkschema van Máxima is alleszins niet stil, ze komt om in de videocalls voor de VN en als koningin. Maar in levende lijve zien we haar (en de koning trouwens ook) de laatste maanden maar zelden. Een traktatie is het dus.

Overigens is de look er eentje die we dan weer wél redelijk recent nog zagen: in november droeg Máxima exact dezelfde combinatie (een rok van gewaxt linnen in een leerlook met een top van Natan) nog tijdens een bezoek aan Scheveningen. Die beviel kennelijk, al hadden wij nieuwe (of juist heel oude aanwas) leuker gevonden in tijden van bijna geen Máxima.

Hoe het ook zij: Majesteit ging langs bij het dansgezelschap om te horen hoe zij zich staande houden tijdens de pandemie en hoe ze werken aan bijvoorbeeld een online programmering. Het internationale gezelschap kan momenteel niet of nauwelijks optreden, zeker niet voor publiek, maar er wordt wel lekker gelivestreamd.

Het leek haast een shoppingtripje zo. Die voorste blouse zouden we aanraden, die op de achtergrond... minder.

De productie 'mist', die eigenlijk in mei 2020 in première zou gaan, gaat nu bijvoorbeeld in mei 2021 virtueel in première. Máxima sprak met medewerkers over hun ervaring tijdens de pandemie, hoe ze hun dansniveau weten vast te houden en hoe ze hun artistieke visie weten te waarborgen. En natuurlijk werd er een dansje gemaakt.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in