Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: changez voor werkbezoek twee

Nu willen we allemáál een leuk wit vestje. Was koningin Máxima vanmorgen nog in stemmig grijs bij een uitvaartondernemer, voor haar middagbezoek in Schagen had ze even een pitstop gemaakt bij Huis ten Bosch voor een kledingwissel. Ze droeg een blauw-met-witte Natan met eroverheen – losjes over de...

Máxima: changez voor werkbezoek twee

Nu willen we allemáál een leuk wit vestje.

Was koningin Máxima vanmorgen nog in stemmig grijs bij een uitvaartondernemer, voor haar middagbezoek in Schagen had ze even een pitstop gemaakt bij Huis ten Bosch voor een kledingwissel.

Ze droeg een blauw-met-witte Natan met eroverheen – losjes over de schouders, alleen bij HM blijft zoiets volmaakt zitten, is klittenband het geheim? – een simpel, maar oh zo effectief wit trendy vestje.

Máxima was in Schagen voor een werkbezoek aan geestelijke gezondheidszorginstelling Noord-Holland-Noord. Deze instelling is gespecialiseerd in het behandelen van mensen in hun eigen omgeving, inzetten op herstel en eigen regie en het verlenen van digitale zorg. Mentale gezondheid is een onderwerp dat de laatste tijd steeds vaker op de agenda van de Oranjes verschijnt.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in