Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima-boek Rick Evers: 'Heel veel nieuwe details'

Royal-verslaggever Evers teast er op los. We worden in het jaar dat Máxima vijftig wordt volop getrakteerd op nieuwe boeken over Majesteit, die allemaal beloven een tot nog toe onbekende inside look te geven in haar leven als koningin, en haar leven vóór ze koningin werd. Naast de tweedelige epos...

Máxima-boek Rick Evers: 'Heel veel nieuwe details'

Royal-verslaggever Evers teast er op los.

We worden in het jaar dat Máxima vijftig wordt volop getrakteerd op nieuwe boeken over Majesteit, die allemaal beloven een tot nog toe onbekende inside look te geven in haar leven als koningin, en haar leven vóór ze koningin werd.

Naast de tweedelige epos van Marcia Luyten komt er ook een boek van de hand van royal-verslaggever Rick Evers die HM al jaren de hele wereld over volgt tijdens bijvoorbeeld staatsbezoeken en ook in Nederland bijna altijd van de partij is als Máxima ergens gaat op staat.

Een completer beeld

Save to say: hij ziet Máxima regelmatig achter de schermen. Heeft haar ook al meerdere keren mogen interviewen (zij het niet specifiek voor zijn boek). En heeft een beter beeld van haar persoonlijkheid en leven dan velen. Daarmee was onze interesse al gewekt, maar nu teast hij via zijn Instagram-account ook de eerste, veelbelovende, details over zijn boek, Máxima - meer dan Majesteit.

"Ik heb tientallen mensen gesproken (met toestemming!) die echt heel veel nieuwe details vrijgegeven", schrijft hij. "Zo krijgen we echt een completer beeld van Máxima."