Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima bloeit op in New York

Van een kleurrijke Prinsjesdag naar een kleurrijk VN-pakkie. Onze koningin valt op bij de VN. Dat doet ze altijd. Door haar status. Door haar lengte. Door haar charisma. En gisteren (woensdag) ook door haar kledingkeuze. Iets wat ze bij de VN ook al lang gewend zijn, van Máxima. Voor vergaderinge...

Máxima bloeit op in New York

Van een kleurrijke Prinsjesdag naar een kleurrijk VN-pakkie.

Onze koningin valt op bij de VN. Dat doet ze altijd. Door haar status. Door haar lengte. Door haar charisma. En gisteren (woensdag) ook door haar kledingkeuze. Iets wat ze bij de VN ook al lang gewend zijn, van Máxima.

Voor vergaderingen met (hou je vast) de CEO's van Women's World Banking en Mastercard, VN-afdelingshoofden en de minister van Buitenlandse Zaken van Egypte sprak ze over de financiële inclusie van vrouwen. En dat deed ze op uiterst kleurrijk.

In haar koffer ging haar fijne Seren-jumpsuit mee, in Nederland welbekend. Majesteit droeg de Londense parel voor het eerst op Koningsdag 2020 (Woningsdag eigenlijk), en een 27 april-outfit staat nou eenmaal sneller in het geheugen gegrift.

Onlangs trok ze het bloemige pak ook nog aan voor een sportieve middag in Den Haag. Net als toen (en op die Koningsdag) combineerde HM 'm met een kekke riem van Oscar de la Renta, torenhoge rode pumps en haar classy Tom Ford-bril.

O, en haar polsbrace, die ze voor Prinsjesdag toch dapper even thuisliet. In New York is het vergaderen, laptoppen en schrijven geblazen, dus daar komt-ie buitengewoon goed van pas.

Brace, check. Bril, check. Bescheiden snack? Op. Aantekeningenstorm, check.

Máxima vliegt vandaag (donderdag) weer terug naar Nederland. Zaterdag verschijnt ze weer aan de zijde van de koning bij een evenement op eigen bodem.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in