Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima blijft gezellig eten

Je zal maar naast HM aan de dis zitten. Máxima toog vanmiddag naar het Noord-Brabantse Uden om deel te nemen aan een gesprek over ondernemerschap en om aan te schuiven voor een fijn diner. Dat staat óók niet elke dag op de royal agenda, al zou je dat soms wel denken. Sterker nog: het is zeldzaam ...

Máxima blijft gezellig eten

Je zal maar naast HM aan de dis zitten.

Máxima toog vanmiddag naar het Noord-Brabantse Uden om deel te nemen aan een gesprek over ondernemerschap en om aan te schuiven voor een fijn diner. Dat staat óók niet elke dag op de royal agenda, al zou je dat soms wel denken.

Sterker nog: het is zeldzaam dat de Oranjes buiten staatsbezoeken aansluiten voor een officieel diner. Voor de vierde Koning Willem I Lezing maakt Majesteit vandaag een uitzondering. Ze is erevoorzitter van de stichting, en bovendien lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap.

Keurig gekapt en in een fijne zwarte zwierlook: Majesteit heeft zo te zien wel zin om een vorkje te prikken! (En ja: de polsbrace is er ook weer)

Er worden daar in Uden vanmiddag eerst twee lezingen gehouden rondom het thema herstel en veerkracht. Daar weet Máxima natuurlijk alles van. Na de lezingen worden er gesprekken gevoerd over onder andere duurzaamheid.

En dan schuiven de lucky genodigden, naast HM onder andere oud-winnaars en leden van de vakjury van de Koning Willem I Prijs, aan voor een fijne dinner party. Helaas hebben we geen idee wie er in de keuken staat (je zou er daar in Uden haast een fijne, Brabantse Michelinchef voor inhuren), maar we weten dat er zeker een paar mensen aan tafel naast of tegenover Máxima belanden en extra op hun tafelmanieren gaan letten.

Het lijkt ons... spannend.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in