Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima bezoekt baby’s

Koningin Máxima is vanochtend (dinsdag) op bezoek geweest bij het Babyhuis in Dordrecht. En viel daar in katzwijm voor de kleinste bezoekertjes. Stichting het Babyhuis biedt opvang, zorg en begeleiding aan (aanstaande) moeders en baby’s voor wie ouders tijdelijk niet kunnen zorgen. In totaal kunn...

Máxima bezoekt baby’s

Koningin Máxima is vanochtend (dinsdag) op bezoek geweest bij het Babyhuis in Dordrecht. En viel daar in katzwijm voor de kleinste bezoekertjes.

Stichting het Babyhuis biedt opvang, zorg en begeleiding aan (aanstaande) moeders en baby’s voor wie ouders tijdelijk niet kunnen zorgen. In totaal kunnen er elf baby’s en vier moeders verblijven in het huis, waar ze intensieve zorg en hulp krijgen. Uiteindelijk doel is dat de moeders zelfstandig voor hun baby’s kunnen zorgen.

Máxima (wat ziet die vrouw er goed uit in oranje!) ontmoette naast moeders en hun baby's ook de oprichter van het Babyhuis en verschillende vrijwilligers als beschermvrouwe van het Oranje Fonds. Dat fonds ondersteunt het Babyhuis. Onze Sanoma-collega's van Ouders van Nu waren erbij, en maakten dit prachtkiekje.