Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima bekent kleur...

En die kleur is... bruin. Je zou er op papier niet blij van worden, bruin op bruin op bruin. Maar laat het maar aan Máxima over om er een hele outfit mee te stylen. Van de fijne boots tot het lekkere splitje: we like! Koningin Máxima heeft vandaag een fonkelnieuwe stichting gelanceerd waarvan ze ...

Máxima bekent kleur...

En die kleur is... bruin.

Je zou er op papier niet blij van worden, bruin op bruin op bruin. Maar laat het maar aan Máxima over om er een hele outfit mee te stylen. Van de fijne boots tot het lekkere splitje: we like!

Koningin Máxima heeft vandaag een fonkelnieuwe stichting gelanceerd waarvan ze ook direct erevoorzitter wordt: MIND Us. MIND Us zet zich in voor de mentale gezondheid van jongeren, die stevig onder druk staat.

Máxima in de schoolbanken

Mentale gezondheid is altijd een belangrijk agendapunt geweest voor onze koningin, die in juni 2018 haar eigen zusje Inés verloor aan zelfmoord. Daarvoor zette ze zich ook al in voor de geestelijke gezondheidzorg, maar dit soort onderwerpen zullen nu toch altijd een extra lading hebben.

Máxima ging op werkbezoek in bij het ROC Zadkine in Rotterdam, waar ze zelf van jongeren een lesje kreeg over mentale gezondheid op school. Ze ging ook langs bij drie initiatieven die zich richten op jongeren in hun vrije tijd, onder andere op het tegengaan van eenzaamheid.

Door naar Zeist

Na haar enerverende ochtend in Rotterdam rijdt Máxima door naar Zeist, waar ze vanmiddag nóg een toespraak houdt. Ze is aanwezig bij het VIP-event van nlgroeit, een platform voor ondernemers waar ze als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap bij betrokken is.

Noem het een drukke en veelzijdige dag, zo direct na de emotionele dag van gisteren in Londen. Mooi om Majesteit zoveel in actie te zien.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in