Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: all that glitters

Koningin Máxima sluit haar publieke jaar af met een kerstig gala. En dat betekent voor Majesteit dat ze nog één keer lekker uitpakt. Mét glitters! De koningin is vanmiddag aanwezig bij het Kerst Muziekgala 2019, als erevoorzitter van het platform Méér Muziek in de Klas. Daar wordt opgetreden door...

Máxima: all that glitters

Koningin Máxima sluit haar publieke jaar af met een kerstig gala. En dat betekent voor Majesteit dat ze nog één keer lekker uitpakt. Mét glitters!

De koningin is vanmiddag aanwezig bij het Kerst Muziekgala 2019, als erevoorzitter van het platform Méér Muziek in de Klas. Daar wordt opgetreden door de Grootste Schoolband van Nederland met kinderen uit alle provincies. En komen ook Wibi Soerjadi, Suzan & Freek en Gerard Joling optreden. Het is haar laatste geplande uitje van 2019.

Voor de gelegenheid koos ze voor een heel feestelijke look: een zwarte paillettenjurk met kleurige glimmers van Nina Ricci die ze in maart droeg tijdens een bezoek aan Bremen. De jurk hangt al sinds zeker 2017 in haar kledingkast, maar is natuurlijk ontzettend gemaakt voor de feestdagen.

Het gala is een bijzonder moment voor onze koningin, die zich al jaren hard maakt voor meer muziek op scholen. Ze ontvangt regelmatig muzikale basisscholieren thuis voor een praatje, en haar eigen dochters worden ook hartstikke muzikaal opgevoed. Tijdens het jaarlijkse gala viert ze de successen van het afgelopen jaar.

Dat het gala altijd vlak voor de kerst wordt opgenomen maakt dat het voor Máxima een ideale gelegenheid is om een kerstlookje de wereld in te helpen. De afgelopen jaren stelde ze dan ook niet teleur, mode-technisch.

Wil je Máxima in volle meeswing bewonderen? Het gala wordt op 22 december om 21.30 uur uitgezonden op NPO 1.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in