Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mathilde doet een Máximaatje (of twee eigenlijk)

De Belgische koningin liet zich dubbel inspireren. Wat trek je als royal aan naar een warm oord? Over die vraag zijn heel wat breinen gebroken, want ja je wilt het classy houden, maar luchtigheid is ook van groot belang. Nog best een uitdaging. Koningin Mathilde zal er vorige week even een paniek...

Mathilde doet een Máximaatje (of twee eigenlijk)

De Belgische koningin liet zich dubbel inspireren.

Wat trek je als royal aan naar een warm oord? Over die vraag zijn heel wat breinen gebroken, want ja je wilt het classy houden, maar luchtigheid is ook van groot belang. Nog best een uitdaging.

Koningin Mathilde zal er vorige week even een paniekje van hebben gehad, bij het pakken van de koffers voor het Belgische staatsbezoek aan Oman en de VAE. To the Google!

Sterker nog: twee outfits die Máxima óók droeg naar de World Expo, begin november. Mathilde en Máxima droegen hun outfits (de jurk in een net andere uitvoering, het broekpak simpelweg in een andere kleur) allebei al eerder, maar naar precies dezelfde gelegenheid, drie maanden later? Dat is toch wel een primeur.

Het laat maar zien dat niet alleen wij ons laten inspireren door de garderobe van HM.

Beeld: Getty Images/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in