Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mary en Brigitte stralen in het rood in Denemarken

Het Franse presidentiële paar was op bezoek in Denemarken en dat staat garant voor wat mooie plaatjes. Prinses Mary is één der meest stijlvolle royals en Brigitte Macron is ook altijd een feest om naar te kijken met haar stijlvolle outfits. Een overzicht: Deze twee dagen hebben een bomvol program...

Mary en Brigitte stralen in het rood in Denemarken

Het Franse presidentiële paar was op bezoek in Denemarken en dat staat garant voor wat mooie plaatjes. Prinses Mary is één der meest stijlvolle royals en Brigitte Macron is ook altijd een feest om naar te kijken met haar stijlvolle outfits. Een overzicht:

Deze twee dagen hebben een bomvol programma. Wij kijken altijd uit naar het galadiner dat dit keer op Christiansborg Slot werd gehouden. De dames gingen in het lang, natuurlijk en Brigitte eerde haar Franse afkomst met een creatie van Louis Vuitton.

De Franse First Lady staat bekend als charmant en zo te zien kan Koningin Margrethe haar gezelschap wel waarderen.

Prinses Mary en Brigitte kozen overdag voor stijlvolle rode creaties. En maakten zo ‘de Franse vlag’ compleet.

Bij een andere gelegenheid ging Mary voor iets fleurigers, terwijl Brigitte juist koos voor een meer klassieke look.

In dit soort mantelpakjes kunnen we Brigitte Macron uittekenen en ook Mary van Denemarken weet perfect welke look goed voor haar werkt. Wát een stijl.

Beeld: ANP. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in