Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Markiezin Tamara Falcó heeft zich verloofd!

Heb je haar Netflixserie al ontdekt? Spaanse aristocrate Tamara Falcó (40), de zesde markiezin van Griñón, heeft zich verloofd met Iñigo Onieva. Dat zal het aantal streams op Netflix geen kwaad doen, want daar doet ze in de realityserie Lady Tamara (zoals de serie in Nederland heet) het wel en we...

Markiezin Tamara Falcó heeft zich verloofd!

Heb je haar Netflixserie al ontdekt?

Spaanse aristocrate Tamara Falcó (40), de zesde markiezin van Griñón, heeft zich verloofd met Iñigo Onieva.

Dat zal het aantal streams op Netflix geen kwaad doen, want daar doet ze in de realityserie Lady Tamara (zoals de serie in Nederland heet) het wel en wee uit de doeken van haar leven als socialite en tv-persoonlijkheid.

Tamara is het enige kind van Carlos Falcó, de 12de markies van Castel-Moncayo en de Spaans-Filipijnse socialite Isabel Preysler, met wie ze hier in 2014 arriveert voor een diner op Windsor Castle. Haar vader leeft niet meer. 

Uit andere relaties van haar ouders heeft ze acht halfzussen en broers, waaronder zanger Enrique Iglesias. Hier zie je haar in 2006, met Julio Iglesias in zijn privéjet.

Ze deed opleidingen in communicatie, mode en visual merchandising, de heilige drie-eenheid voor elke zelfrespecterende influencer. Het leidde in 2013 tot haar eerste realityshow en gastoptredens in onder andere Masterchef.