• Royalty

Margarita zit enorm goed in haar vel

Margarita zit enorm goed in haar vel

"Dit is echt de periode van mijn leven waar ik gewoon het gevoel heb dat ik niet alleen de beste gouden jaren heb maar ook echt aan het oogsten ben van alle inzet die ik in de jaren hiervoor heb gedaan."

Zo zei de 45-jarige dochter van prinses Irene vrijdag in RTL Boulevard.

Op dit moment heeft Margarita het druk met de expositie Masterly The Hague waar ze een eigen stand heeft met haar prachtige sieraden. Marc van de Linden ging al even langs in Den Haag, zo deelde hij op Instagram. Een compliment is trouwens wel op zijn plaats, want wat ziet díe man er goed uit.

Het nichtje van prinses Beatrix ontwerpt niet alleen, maar helpt ook mee aan de ontwikkeling van de sieraden. "Porselein draaien, glas blazen en schijven maken met de metalen", somde ze op. "Ik heb daar allemaal aan meegewerkt. Ik vind het heel bijzonder."

Creativiteit zit in de familie van Prinses Beatrix is natuurlijk een bevlogen beeldhouwster. Margarita houdt het iets subtieler met haar sieraden.

Ze ging ook nog kort in op de aanstaande verhuizing met haar gezin binnen Wassenaar. "We hebben al een logeerpartijtje gedaan. We zijn met zijn allen gaan proefslapen in de bedstedes. Toen hebben we wel ontdekt dat dat voor kinderen beter is dan voor volwassenen", lachte ze.

"Maar het is wel ontzettend schattig om te zien hoe de meisjes zich erop verheugen."

Beeld en Bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in