Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

'Mag ik even cashen?' Schnabbel en Babbel, Editie Royale

Geslaagde en minder geslaagde royal sponsordeals. In de meeste monarchieën geldt tegenwoordig: de (beoogd) troonopvolger krijgt een toelage, iedereen die erna komt moet zichzelf kunnen redden. Zeker voor wie wat verder van de troon staat biedt dat leuke kansen voor lucratieve schnabbels, met dank...

'Mag ik even cashen?' Schnabbel en Babbel, Editie Royale

Geslaagde en minder geslaagde royal sponsordeals.

In de meeste monarchieën geldt tegenwoordig: de (beoogd) troonopvolger krijgt een toelage, iedereen die erna komt moet zichzelf kunnen redden. Zeker voor wie wat verder van de troon staat biedt dat leuke kansen voor lucratieve schnabbels, met dank aan het royal aura.

Zara pitcht outdoor kleding

Zara Tindall, de dochter van prinses Anne, heeft bijvoorbeeld net weer een contract met outdoor kledingmerk Musto getekend dat haar zo'n 200.000 pond oplevert.

Ze is al jaren een van de gezichten van het merk dat prima past bij een paardenmeisje als zij. Zara heeft geen rol binnen de Kroon en moet zichzelf bedruipen, dus dit is een lekker appeltje voor de dorst.

Haar man Mike en zij hebben ook sponsordeals met Land Rover en Rolex: nice work if you can get it.

Zara's oudere broer Peter verkoopt melk aan China. Het is een béétje gênante commercial, maar hij heeft er vast goed aan verdiend.