Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mabel bij concert U2

Een bijzondere avond voor Mabel van Oranje: zij was bij het concert van U2 toen zanger Bono een lied opdroeg aan prins Friso. Het was wel duidelijk dat Mabel van Oranje vol was van het concert van de Ierse band U2, dit weekend in Amsterdam. In de loop van de avond tweette ze meerdere keren een fo...

Mabel bij concert U2

Een bijzondere avond voor Mabel van Oranje: zij was bij het concert van U2 toen zanger Bono een lied opdroeg aan prins Friso.

Het was wel duidelijk dat Mabel van Oranje vol was van het concert van de Ierse band U2, dit weekend in Amsterdam. In de loop van de avond tweette ze meerdere keren een foto vanuit het stadion.

Het concert kreeg een bijzonder randje voor Mabel, die nauw bevriend is met U2-frontman Bono: hij droeg speciaal een nummer (One Tree Hill) op aan prins Friso. De zanger was in 2013 ook bij de herdenkingsplechtigheid voor Friso in Delft.

In 2015 droeg Bono ook al een nummer op aan Friso tijdens een concert in Nederland. Toen zat Mabel óók in de zaal, net als Máxima en Willem-Alexander. Ons koningspaar is groot fan van de band, en heeft door de jaren heen meerdere shows bijgewoond. Deze ronde moesten ze door hun vakantie helaas missen.