Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lover Noorse prinses klapt pikant uit de school

Sjamaan Durek Verret over zijn seksleven met prinses Märtha Louise. De relatie van prinses Märtha Louise van Noorwegen met zelfverklaard sjamaan Durek Verret houdt de Noorse gemoederen al maandenlang bezig. De dochter van koning Harald is overduidelijk dolverliefd en happy, maar moest wel van Zij...

Lover Noorse prinses klapt pikant uit de school

Sjamaan Durek Verret over zijn seksleven met prinses Märtha Louise.

De relatie van prinses Märtha Louise van Noorwegen met zelfverklaard sjamaan Durek Verret houdt de Noorse gemoederen al maandenlang bezig. De dochter van koning Harald is overduidelijk dolverliefd en happy, maar moest wel van Zijne Majesteit afzien van het gebruik van haar titel voor commerciële activiteiten van het stel, omdat hert koningshuis zich graag verre wil houden van Dureks toch wat controversiële verhalen en cursussen.

Ook deze week klapte hij weer heerlijk uit de school door in zijn podcast uitgebreid te vertellen over zijn seksleven en indirect dus ook dat van de prinses. Verret ontving deze week Dave Asprey, een lifestylegoeroe in zelfhulpboeken en supplementen.

Toen in de aflevering Cure Your Life de onderwerpen eten, stress, slaap en seks aan bod kwamen, zei Verret: "Laten we het over seks hebben" en vertelt dat hij al jaren traint om zijn eigen ejaculatie te beheersen, zodat hij zijn sekspartner op de best mogelijke manier kan bevredigen. Soms heb ik drie tot vier keer per dag seks en mijn vriendin vraagt altijd: ’Ga je klaarkomen?’ Ik zeg dan: ’Nee, maar ik ga je zo veel orgasmes geven als je wilt.’ Als ik wil kan ik een paar uur blijven seksen, het maakt me niets uit, maar ik kom niet klaar." Dat is leuk voor Märtha Louise, maar misschien is het chiquer om dit soort intimiteiten niet met de wereld te delen?

Het is niet de eerste keer dat Verret zo openlijk over seks sprak, een paar weken geleden beweerde hij dat hij vrouwen die veel sekspartners hebben gehad kan ’reinigen’. "Wanneer vrouwen met te veel mensen naar bed gaan, gebeurt er iets met hun vagina. Het moet worden ’opgeruimd’ en daar bied ik oefeningen voor aan," aldus Durek. Zijn opmerkingen leidde tot veel woede bij onder andere seksuologen die hem een ’kwakzalver’ noemen.

Foto's (c) ANP, Durek Verret

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in