Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lieve foto's: zó trots zijn haar ouders en kinderen op prinses Laurentien

Bij de launch van de speciale kersteditie van Nouveau, met prinses Laurentien als gasthoofdredacteur, waren ook haar trotse ouders én kinderen.

Lancering Kerstnummer Nouveau met Prinses Laurentien

De launch van de speciale kersteditie van Nouveau, met prinses Laurentien als gasthoofdredacteur, is niet alleen goed bezocht door de media, maar ook door haar naasten.

Brunopress/Patrick van Emst

Prins Constantijn zat helaas in het buitenland, maar werd vertegenwoordigd door dochter Eloise en zoon Claus. Dochter Leonore kon ook niet aanwezig zijn, zij zit op kostschool in Wales, maar ze was er toch een beetje bij in de vorm van prachtige foto's van haarzelf, haar moeder en Eloise. Het bijbehorende driedubbele moeder-en-dochters interview vind je in de nieuwe Nouveau!

Brunopress/Patrick van Emst

Eloise en Claus konden niet wachten om te zien wat hun moeder als gasthoofdredacteur allemaal had bedacht. De bubbels waren nog niet ingeschonken of er verschenen al tags van hen op hun socials. 

NL Beeld

En ze waren zichtbaar trots op hun moeder. 

Brunopress/Patrick van Emst

Ook Laurentiens ouders waren naar de launch gekomen, links haar moeder Jantien Brinkhorst-Heringa, rechts haar vader, oud-minister Laurens Jan Brinkhorst. 

Brunopress/Patrick van Emst

En zoals Laurentien een hechte band heeft met haar kinderen, zo heeft haar moeder dat overduidelijk met haar: ze was zeer trots en zelfs een beetje aangedaan door alles wat haar dochter voor elkaar had gekregen. 

Mis 'm niet!

Nouveau

De nieuwe Nouveau arriveert vanaf vandaag bij de abonnees en is vanaf donderdag 7 december 2023 overal te koop. Het nummer online bestellen kan ook, het wordt dan zonder verzendkosten naar je toegestuurd.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress/Patrick van Emst