Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lief! Prins William neemt prins George mee naar de FA Cup-finale

Een echt vader-zoon-momentje.

Lief! Prins William neemt prins George mee naar de FA Cup-finale

Afgelopen zaterdag vond de FA Cup-finale in het Wembley Stadion in Londen plaats. Als voorzitter van de selectie Engelse en Welshe teams van de voetbalbond én voetballiefhebber, was natuurlijk ook prins William aanwezig. Als grote verrassing had William zijn oudste zoon, prins George, meegenomen. Een mooi bonding-momentje voor vader en zoon.

Gedeelde passie

Niet alleen prins William is een groot voetbalfan. Ook zijn zoon prins George is fan van de sport. De uitgelezen kans dus om er samen op uit te trekken naar dit grote sportevenement, waarbij vaderlief nauw betrokken is. Samen genoten ze vanuit hun koninklijke lodge van de wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United.

En dat de jonge prins genoot van de wedstrijd, was af te lezen aan zijn reacties. Hier en daar ontglipte hem dan ook de nodige enthousiaste schreeuwen. Echter, bleef het niet alleen bij het toejuichen van de teams. Zo had prins William de taak om de beker uit te rijken aan het winnende team. Met een grote grijns vergezelde George zijn vader en schudde de nodige handjes met de spelers. Een ding is in ieder geval zeker: de prins heeft vast en zeker een geweldige dag gehad!

Zo vader, zo zoon

Waar fans ook niet over uitgepraat raken nadat vader en zoon gezamenlijk op het event verschenen, is de gelijkenis tussen de twee. Gehuld in een net pak is de tienjarige prins ineens al een hele vent. Net zoals zijn vader droeg hij een witte blouse onder zijn donkerblauwe pak. Geheel in stijl maakten de heren hun looks af met een stropdas. Maar behalve de outfits is ook de gelijkenis in manier van doen opvallend. De jonge prins heeft duidelijk de rust en zelfverzekerdheid van zijn ouders geërfd.

Fans raken er op X, voorheen Twitter, dan ook niet over uitgepraat. "De manier waarop ze allebei precies hetzelfde staan!" merkte iemand op. “Aww, Prins George is absoluut de mini-me van zijn vader”, schreef een ander. Ook de grote grijns tijdens het handenschudden bleef niet onopgemerkt, net als de zelfverzekerdheid waarmee George na de wedstrijd een paar woorden wisselde met Manchester United-manager Alex Ferguson. "George is knap en zelfverzekerd. Hij heeft een mooie glimlach, net als zijn vader!" schreef een getuige van het momentje. Steek die maar in je zak!

Royalty
  • Hello! Magazine, Vanity Fair
  • NL Beeld