Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wauw! Letizia straalt in zalmroze pak

In één woord stunning!

Letizia

Hoewel Letizia steeds vaker op de recycle-tour gaat, houdt ze natuurlijk hier en daar ook wel ruimte over voor een aanvulling op haar garderobe. Nu de lente van start is gegaan vond de koningin het daar overduidelijk weer tijd voor, want ze verscheen onlangs in een prachtig nieuw pak.

Veelzijdige fashionista

Eerlijk is eerlijk: het maakt niet heel veel uit wat je de koningin van Spanje aantrekt. En daar maakt Letizia dan ook gretig gebruik van. Broeken van Stradivarius, glamoureuze Dior-jurken en heel veel sleehakken: het is slechts een greep uit wat er in Leti’s garderobe te vinden is. En hoewel Letizia er in een verknipte vuilniszak nog stunning uit zou zien, weet zij toch keer op keer het juiste uit de kast te toveren om haar looks naar een nóg hoger niveau te tillen.

Nieuwe aanwinst

We weten van Letizia dat zij groot voorstander is van de recycle trend onder de royals. Steeds vaker koos zij de afgelopen tijd voor een eerder gedragen outfit, maar afgelopen donderdag was het toch echt weer tijd voor iets nieuws. De koningin reikte samen met manlief Felipe de National Innovation and Design Awards uit in Las Palmas, en verscheen voor de gelegenheid in een nieuw, zalmroze pak.

De experts van UFO No More weten te melden dat het gaat om een linnen ensemble van Hugo Boss. Leti combineerde haar nieuwe aanwinst met een klassieke witte blouse, haar nudekleurige Magrit-pumps en uiteraard de nodige juwelen. Al met al een stunning look voor de vorstin!

Overigens was het duidelijk dat niet alleen wíj fan waren van de outfit…

Beeld: NL Beeld

…Maar ook de aanwezige kids ‘m konden waarderen. Zoet!

Beeld: NL Beeld

Deze week strijkt Letizia neer in Nederland, dus we zijn benieuwd of de royal koffer al is gepakt. Fashion wise gaat het in elk geval ongetwijfeld een bijzonder staatsbezoek worden!

Royalty
  • Beau Monde, UFO No More, Instagram @royalfashionpolice
  • NL Beeld