Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia's dochters groeien haar voorbij

En dan is Letizia écht geen kleine koningin. De (kroon)prinsessen van Europa schieten als paddenstoelen de grond uit. En daarin blijven ook de Spaanse meiden niet achter. Leonor (die in oktober 16 wordt) en Infanta Sofía (14) kijken inmiddels over hun moedertje heen. En nu horen we je denken: ja,...

Letizia's dochters groeien haar voorbij

En dan is Letizia écht geen kleine koningin.

De (kroon)prinsessen van Europa schieten als paddenstoelen de grond uit. En daarin blijven ook de Spaanse meiden niet achter. Leonor (die in oktober 16 wordt) en Infanta Sofía (14) kijken inmiddels over hun moedertje heen.

En nu horen we je denken: ja, zo'n klein, Spaans vrouwtje. Maar koningin Letizia is met haar 1.70 meter voor Spaanse begrippen bepaald geen uk. Maar goed, genen hè... koning Felipe tikt de 1.97 meter aan.

Dat levert aanhoudend grappigere plaatjes op, zoals deze tijdens de zomerfotosessie op Mallorca een paar weken geleden.

Maar ook deze verse foto's van het gezin tijdens een avondje uit...

...waar maar weer eens blijkt dat Letizia het wel iets vindt hebben, haar lange meiden. De koningin van de naaldhak kiest tegenwoordig zelfs voor ultraplatte zomerschoenen, waar haar dochters wel voor een fijne wedge gaan.

Na de zomer verruilt ze die vast weer voor haar signature hakken, waar de meiden nog vaak kiezen voor iets ingetogeners. Maar dit zijn toch wel zo'n beetje voorbije tijden.

Gelukkig zijn er lotgenoten. Onze eigen koningin Máxima weet er alles van. Met haar 1.78 meter is ze momenteel alleen nog groter dan Alexia.

Ze kunnen elkaar de hand schudden.

Beeld: Getty Images/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in