Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia leent oorbellen van Sofia

Letizia, Leonor en Sofia in prachtige pastels voor Nationale Dag. Het was voor de verandering een keer droog op de Spaanse Nationale Dag, zodat er niet hoefde te worden gehannest met paraplu's bij de militaire parade. Letizia had besloten wat zachtheid tegenover al het wapengekletter te stellen: ...

Letizia leent oorbellen van Sofia

Letizia, Leonor en Sofia in prachtige pastels voor Nationale Dag.

Het was voor de verandering een keer droog op de Spaanse Nationale Dag, zodat er niet hoefde te worden gehannest met paraplu's bij de militaire parade.

Letizia had besloten wat zachtheid tegenover al het wapengekletter te stellen: zelf droeg ze een Felipe Varela in de trendkleur blossom, geborduurd met vlinders. Het was een wat romantischere look dan we haar gewend zijn, maar beeldig. Erbij Steve Madden muiltjes en een clutch van Magrit en roze oorbellen die ze van haar schoonmoeder, oud-koningin Sofia, had geleend.

Leonor had een tintje lichter roze aan en Sofia – wat lijkt die opeens al volwassen – droeg blauw.

En verder waren de jurken van de meisjes buitengewoon sober.

Het gezelschap stelt zich tegenwoordig wat formeler op bij de parade: de troonopvolger staat niet meer naast de eerste reserve, maar naast koning Felipe.  

Foto's (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in