Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia in oogverblindend wit

Zó ziet een kruising tussen een smokingjasje en een wikkeljurk eruit.  Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje hebben de première van de opera Don Carlo van Giuseppe Verdi bijgewoond in het Teatro Real. HM zag er glamourous en modern uit in een kruising tussen een wit smokingjasje en een sat...

Letizia in oogverblindend wit

Zó ziet een kruising tussen een smokingjasje en een wikkeljurk eruit. 

Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje hebben de première van de opera Don Carlo van Giuseppe Verdi bijgewoond in het Teatro Real. HM zag er glamourous en modern uit in een kruising tussen een wit smokingjasje en een satijnen wikkeljurk van Lola Li.

Het was voor het eerst dat ze een ontwerp van de Madrileense designer droeg en het betrof de Carli jurk (€ 280, polyester) uit de S/S 2019 collectie. Het ontwerp is ook in andere kleuren verkrijgbaar.

De koningin droeg er een zwarte clutch bij en stapelde wat diamanten armbanden op elkaar voor maximaal effect.  

Wit is een favoriete kleur van Letizia, haar garderobe biedt ruime keuze in witte kledingstukken, zoals dit pakje dat ze in 2015 op de Nationale Dag droeg.

Het witte jasje waarin ze het Witte Huis bezocht.

Dit was een chique vakantiejurkje in 2010: Michelle Obama en haar dochter Sacha kwamen lunchen in zomerresidentie Marivent.

Zomerse broderie van Adolfo Dominguez, een paar maanden geleden.

En bijvoorbeeld zakelijk wit van Hugo Boss.

Foto's © BSR Agency, Label ID Queen Letizia Style  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in