Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia & Co hangen lekker de toerist uit op Mallorca

Leonor en Sofia: 'Mini-jurk aan en gáán.' Afgaand op tikje verkreukelde koning Felipe is de vakantie van de Spaanse royals nu toch echt min of meer begonnen. Afgelopen week had hij nog meetings met plaatselijke politici, maar bracht hij ook al geruime tijd op zijn zeilboot door, een teken dat de ...

Letizia & Co hangen lekker de toerist uit op Mallorca

Leonor en Sofia: 'Mini-jurk aan en gáán.'

Afgaand op tikje verkreukelde koning Felipe is de vakantie van de Spaanse royals nu toch echt min of meer begonnen. Afgelopen week had hij nog meetings met plaatselijke politici, maar bracht hij ook al geruime tijd op zijn zeilboot door, een teken dat de koninklijke agenda leger wordt.

Gisteren bezocht het gezin het kartuizerklooster van Valldemossa. Feesten en beesten zoals hun neven en nichten graag doen zit er voor Leonor en Sofia niet in, Felipe en Letizia zijn ook tijdens vakanties nogal van de leermomentjes en de promotie van eigen land.  

Letizia droeg een rok van Pablo Erroz met daarop een groen zijden hemdje. Erbij een raffia tas van Whittelily

De roze mini-jurk van infanta Sofia is van Zara, ze droeg er Polín et Moi schoenen onder.

Kroonprinses Leonor droeg een zomerse Sfera met veel kant en kwam met haar sleehakken qua lengte in de buurt van haar zusje.

Foto's (c) Getty Images, label ID's (c) UFO No More

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in