Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leonors eerste soloportret

Ze is deze week twaalf geworden, dus kreeg kroonprinses Leonor van Spanje ook haar eerste officiële solo-staatsportret. Een toekomstige koningin verdient een eigen portret. En waar de Spaanse prinsessen Leonor en Sofía (10) normaal gesproken altijd samen poseren, wordt het nu langzaamaan tijd om ...

Leonors eerste soloportret

Ze is deze week twaalf geworden, dus kreeg kroonprinses Leonor van Spanje ook haar eerste officiële solo-staatsportret.

Een toekomstige koningin verdient een eigen portret. En waar de Spaanse prinsessen Leonor en Sofía (10) normaal gesproken altijd samen poseren, wordt het nu langzaamaan tijd om ze voor te bereiden op hun verschillende leventjes.

Uit de spotlights

Dat ze nu een eigen portret heeft, is vast even slikken voor haar ouders, koning Felipe en koningin Letizia: zij houden hun meiden het liefst zoveel mogelijk uit de spotlights. We zien ze meestal maar een paar keer per jaar, bijvoorbeeld op de nationale feestdag van Spanje en tijdens de zomervakantie.

Jongste van Europa

Leonor is de jongste troonopvolger van Europa, al is haar koninginschap nog niet 100 procent zeker. Mochten Felipe en Letizia (hoe klein die kans ook is) nog een zoon krijgen, dan moet ze alsnog een stapje terug doen.

Beeld: Casa de S.M. el Rey