Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leonor is dol op de stijllessen van mama Letizia

Zo moeder, zo dochter. Kleine kroonprinsessen worden groot, en in het geval van Leonor van Spanje (16) is dat de afgelopen weken duidelijker dan ooit. Het schoolgenootje van prinses Alexia zet haar beste modebeentje voor, deze zomervakantie. Deze week ging ze met haar ouders, koning Felipe en kon...

Leonor is dol op de stijllessen van mama Letizia

Zo moeder, zo dochter.

Kleine kroonprinsessen worden groot, en in het geval van Leonor van Spanje (16) is dat de afgelopen weken duidelijker dan ooit. Het schoolgenootje van prinses Alexia zet haar beste modebeentje voor, deze zomervakantie.

Deze week ging ze met haar ouders, koning Felipe en koningin Letizia én zusje Infanta Sofía op naar Santiago de Compostela voor het nationale offer aan de Apostel Santiago. En daar werd het een ware modeparade.

Ze kocht voor de gelegenheid een jurk van Cayro Woman, die de site van het merk urenlang stillegde. Logisch, want het is een boel jurk voor een schamele 90 euro.

Een paar weken geleden verscheen Leonor ook al helemaal op netjes, toen bij de Princess of Girona Awards in Cornella in een jurk van Miphai. Wat deze twee looks gemeen hebben is een chique, volwassen look. Die zo uit de kast van Dona Letizia kon zijn gekomen.

Ook zij houdt wel van een color-blocking-momentje (en ja: je ziet hier dubbel)...

...en van roze natuurlijk.

En samen een schoudermomentje pakken vindt ze ook heerlijk.

Dat belooft nog wat.

Beeld: Getty Images/Casa Real/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in