Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leonor en Sofia fladderen al net zo zomers als Letizia!

Plaatselijk ambacht promoten, dat is aardig. Waar royal Europa zich tijdelijk heeft teruggetrokken en er hooguit eens een tweetje tegenaan gooit, zijn de Spaanse royals heerlijk out & about in Mallorca waar ze het nuttige (recepties met notabelen) combineren met het aangename (beetje sightseeën, ...

Leonor en Sofia fladderen al net zo zomers als Letizia!

Plaatselijk ambacht promoten, dat is aardig.

Waar royal Europa zich tijdelijk heeft teruggetrokken en er hooguit eens een tweetje tegenaan gooit, zijn de Spaanse royals heerlijk out & about in Mallorca waar ze het nuttige (recepties met notabelen) combineren met het aangename (beetje sightseeën, shoppen en zeilen).

Koning Felipe, koningin Letizia, prinses Leonor en Infanta Sofia gingen vrijdagavond uit eten in het Ola de Mar in Palma de Mallorca. Oud-koningin Sofia, de moeder van Felipe was er ook bij, net als prinses Irene van Griekenland, Sofia's zusje, waar ze al jaren vertrekken in het Zarzuela Paleis in Madrid mee deelt #sisterhood.

De familie poseerde even bij het vertrek – doen ze nooit moeilijk over – en de looks bleken een aardige geste aan de plaatselijke cultuur te zijn. Letizia droeg een jurk van Mango met luchtige doorkijkjes, al haar tweede dit jaar. Erbij een Feel Mallorca clutch van gebatikt materiaal. Eerder droeg ze ook al een rok die gemaakt was van plaatselijke stof.

Leonors grijze Babbaki jurk was eveneens plaatselijk gebatikt en ook zij droeg een Feel Mallorca-clutch.

Infanta Sofia tenslotte, droeg een rok en blouse van Designers Society Siroco en kleurde mooi bij haar vader.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in