Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lekker zomers: koningin Letizia in shorts!

Fashionable aan het shoppen in Palma de Mallorca. Als we toch de Spaanse royals niet hadden. Waar alle Euroyals op dit moment ergens op apegapen in de koninklijke vakantievilla hangen, genieten koning Felipe, koningin Letizia en hun dochters Leonor en Sofia van hun staycation op Mallorca. Waarbij...

Lekker zomers: koningin Letizia in shorts!

Fashionable aan het shoppen in Palma de Mallorca.

Als we toch de Spaanse royals niet hadden. Waar alle Euroyals op dit moment ergens op apegapen in de koninklijke vakantievilla hangen, genieten koning Felipe, koningin Letizia en hun dochters Leonor en Sofia van hun staycation op Mallorca.

Waarbij ze zich niet verschuilen, ze zijn vrijwel dagelijks out and about om uit eten te gaan of te shoppen, compleet met fashionable momentjes. Zo ziet een monarchie met een wat meer relaxte mediacode er dus uit. We zouden eraan kunnen wennen. 

Vandaag was het gezelschap in Palma aan het winkelen. Werd Letizia afgelopen weekend nog gespot in een mini-jurk, vandaag dook ze op in shorts, ook al een kledingstuk dat je normaal gesproken niet vaak uit de royal inloopkast ziet komen.

Het blauw-wit gestreepte exemplaar is van het Franse budgetlabel Pimkie, ze droeg er een witte blouse op en maakte het af met een Carolina Herrera zonnebril.

Felipe deed lekker mee qua korte broek…

...en ook qua schoeisel was het even héél royally relaxed. 

Prinses Leonor en infanta Sofia hielden het kort en luchtig, wat met 32 graden heel begrijpelijk is.

En de hippe batiktas is een van de eerdere aanwinsten, overgehouden aan een shopping spree, van Feel Mallorca.

Foto's © Getty Images, label ID's UFO No More

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in