Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lady Louise steelt de Windsor Horse Show

Kostuumserie? Nope, Windsor in 2021!  Niet veel zeventienjarigen zouden er vermoedelijk trek in hebben om in quasi Victoriaans kostuum paarden te gaan mennen, maar lady Louise Mountbatten-Windsor deed het in stijl tijdens de Windsor Horse Show. Louise, de dochter van prins Edward (de jongste zoon...

Lady Louise steelt de Windsor Horse Show

Kostuumserie? Nope, Windsor in 2021! 

Niet veel zeventienjarigen zouden er vermoedelijk trek in hebben om in quasi Victoriaans kostuum paarden te gaan mennen, maar lady Louise Mountbatten-Windsor deed het in stijl tijdens de Windsor Horse Show.

Louise, de dochter van prins Edward (de jongste zoon van de Queen) en gravin Sophie van Wessex (hier rechts in het donkerblauw) leerde al heel jong paardrijden.

Ze werd enthousiast gemaakt voor de hobby van paard en wagen mennen  door haar opa, de eerder dit jaar overleden prins Philip, die de sport in Engeland op de kaart zette. De broche stelt het harnas van de paarden voor. 

Lady Louise doet mee aan de Private Driving Singles Carriage Drive en leidde al een paar keer de Champagne Laurent-Perrier Meet van de British Driving Society.

Met de dresscode heeft ze geen moeite, al kleedt ze zich privé wat moderner. "Ze vindt dit leuk en het past bij haar," zegt Sophie. "We zijn heel trots op haar."

De Windsor Horse Show is een van de favoriete dagen in de Royal Agenda van de Queen, die er deze week dan ook veelvuldig naartoe reed…

…en in opperbeste stemming was. Good for you, M'am!

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in