Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kroonprinses Elisabeth gaat voor fluweel

Koningin Mathilde pakte lekker uit in Brussel, maar het was haar oudste dochter die de show stal tijdens het kerstconcert op het paleis. Kroonprinses Elisabeth verscheen, vers vanuit Wales, in een prachtig fluwelen jumpsuit. In een kerstkleur. En wow, nu willen wij óók een fluwelen kerstoutfit. K...

Kroonprinses Elisabeth gaat voor fluweel

Koningin Mathilde pakte lekker uit in Brussel, maar het was haar oudste dochter die de show stal tijdens het kerstconcert op het paleis.

Kroonprinses Elisabeth verscheen, vers vanuit Wales, in een prachtig fluwelen jumpsuit. In een kerstkleur. En wow, nu willen wij óók een fluwelen kerstoutfit. Koningin Máxima en andere royals bieden op dat gebied trouwens ook graag wat inspiratie.

De Belgische kroonprinses werd dit jaar achttien, maar neemt voorlopig nog geen koninklijke taken op zich omdat ze nog studeert. Als het moment daar is, is ze er modisch in elk geval helemaal klaar voor. En wat zullen haar ouders, broertjes en zusje blij zijn dat ze weer even op het paleis is de komende weken.

Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in