Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kroonprins Hussein van Jordanië is verloofd!

Zijn zusje Iman verloofde zich een paar weken geleden óók. Love is in the air in Jordanië, waar kroonprins Hussein bin Abdullah II zich heeft verloofd met Rajwa Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif (1994). Het is een hele mond vol, maar ze wordt na haar huwelijk dus kroonprinses Rajwa...

Kroonprins Hussein van Jordanië is verloofd!

Zijn zusje Iman verloofde zich een paar weken geleden óók.

Love is in the air in Jordanië, waar kroonprins Hussein bin Abdullah II zich heeft verloofd met Rajwa Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif (1994).

Het is een hele mond vol, maar ze wordt na haar huwelijk dus kroonprinses Rajwa en later koningin Rajwa. Ze is 1994) is de dochter van Khalid bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif en Azza bint Nayef Abdulaziz Ahmed Al Sudairi.

Ze groeide op in Saoedi-Arabië en studeerde aan het College of Architecture van Syracuse University in New York. De roots van de Al Saif familie gaan terug tot de Subai tribe, de hoogste man is de sjeik van de stad Al-Attar in Sudair, Najd, sinds koning Abdulaziz Al Saud op de troon kwam.

De verloving had plaats in Riyadh in het huis van haar vader...

...en het is best een beetje grappig dat Hussein een bruid koos die langer is dan hijzelf, net als zijn vader: koning Rania torent ook boven koning Abdullah uit.

Ze is blij met haar aanstaande schoondochter: 'I didn’t think it was possible to hold so much joy in my heart! Congratulations to my eldest Prince Hussein and his beautiful bride-to-be, Rajwa,' zegt ze op Instagram.

En ook koning Abdullah lijkt in zijn nopjes met Rajwa. 

Vorige maand verloofde Husseins zusje Iman zich met Jameel Alexander. Van beide bruiloften is nog geen trouwdatum bekend. Heerlijk, twee royal weddings om naar uit te kijken! 

Foto's (c) Hashemite Court of Jordan 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in