Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Krijgen we een nieuwe prins?

Het kan maar zo zijn dat Nederland in de komende maanden een prins rijker is. Hugo Klynstra (21), de buitenechtelijke zoon van prins Carlos (foto), gaat voor de titel. Hugo is de zoon van prins Carlos, de oudste zoon van prinses Irene, uit een romance met zijn twaalf jaar oudere vlam Brigitte Kly...

Krijgen we een nieuwe prins?

Het kan maar zo zijn dat Nederland in de komende maanden een prins rijker is. Hugo Klynstra (21), de buitenechtelijke zoon van prins Carlos (foto), gaat voor de titel.

Hugo is de zoon van prins Carlos, de oudste zoon van prinses Irene, uit een romance met zijn twaalf jaar oudere vlam Brigitte Klynstra. In 2015 eiste hij de achternaam van zijn vader op, nu beslist de Raad van State of hij die en de bijbehorende adellijke titel ook daadwerkelijk krijgt.

Hugo en zijn moeder in 2009

Bezwaar

Prins Carlos (die in 2010 trouwde met journaliste Annemarie van Weezel en met haar drie kinderen heeft) is daar op tegen en maakte bezwaar, en dat bezwaar wordt vandaag (maandag) behandeld in de Raad. Als Hugo in gelijk wordt gesteld, heet hij binnen zes tot twaalf weken officieel Zijne Koninklijke Hoogheid prins Carlos Hugo Roderik Sybren de Bourbon de Parme.

Nooit erkend

Hoewel prins Carlos nooit heeft betwist dat Hugo zijn zoon is, heeft hij het ook nooit erkend. Zijn vaderschap is wel vastgelegd in de rechtbank. Het is dus maar de vraag of er wel ontkomen is, aan de nieuwste prinsentitel van Nederland.