Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koninklijke ‘tweeling’ Kate en Mary

Karl Lagerfeld noemde deze beeldige brunettes al ‘royal sisters’ nog voordat Kate Middleton getrouwd was met prins William. En met hun puntgave huid, bruingroene ogen en glanzende schouderlange haar lijken Mary van Denemarken en Kate van Engeland nog altijd net zusjes. Mary en Kate werden allebei...

Koninklijke ‘tweeling’ Kate en Mary

Karl Lagerfeld noemde deze beeldige brunettes al ‘royal sisters’ nog voordat Kate Middleton getrouwd was met prins William. En met hun puntgave huid, bruingroene ogen en glanzende schouderlange haar lijken Mary van Denemarken en Kate van Engeland nog altijd net zusjes.

Mary en Kate werden allebei op andere continenten geboren, maar delen een opvallende gelijkenis. Ze werden allebei beroemd als burgermeisjes die het sprookje beleefden door met de kroonprinsen van twee van de oudste monarchieën ter wereld te trouwen.

Lees ook: Daar sta je dan: kroonprins Frederik geweigerd in Australische bar

Langeafstandsrelatie

De in Tasmanië geboren Mary ontmoette kroonprins Frederik van Denemarken toen hij in Sydney was voor de Olympische Spelen in 2000. Nadat ze een avond met elkaar doorbrachten in een pub in Sydney, kregen zij een langeafstandsrelatie, waarna Mary uiteindelijk naar Denemarken verhuisde om bij haar prins te zijn. Het koninklijk paar trouwde in 2004 en kregen twee dochters en twee zoons.

Kate leerde William kennen in 2001 toen zij allebei studeerden aan de Universiteit van St. Andrews. Het koppel trouwde tien jaar later in Londen.

Dezelfde smaak

Mary en Kate hebben niet alleen dezelfde smaak in mannen, ook op fashiongebied kiezen zij dezelfde stijl en zijn het allebei toegewijde moeders geworden. Mary en Kate hebben elkaar meerdere malen in levenden lijve ontmoet bij bezoeken in zowel Engeland als Denemarken.