Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koninklijke regelbrekers

Er gelden heel wat protocollen voor royals. Maar rules are made to be broken. En zeker in het Britse koningshuis hebben ze daar een handje van. Diana: koos haar eigen verlovingsring uit De meeste koninklijke ringen worden keurig op aanvraag gemaakt (zoals die van Meghan), maar die van Diana kwam ...

Koninklijke regelbrekers

Er gelden heel wat protocollen voor royals. Maar rules are made to be broken. En zeker in het Britse koningshuis hebben ze daar een handje van.

Diana: koos haar eigen verlovingsring uit

De meeste koninklijke ringen worden keurig op aanvraag gemaakt (zoals die van Meghan), maar die van Diana kwam gewoon uit de catalogus bij Garrard. Ze had er een gespot die ze mooi vond, en die moest het per se worden. Inmiddels draagt Kate ‘m.

De queen: zette haar handtekening op een voetbal

En dat mag eigenlijk niet: koninklijke handtekeningen zijn namelijk streng geheim. Vermoedelijk kon Elizabeth het koppie van het Maleisische jochie met de bal niet weerstaan.

Kate: liet zich aanraken door basketballer LeBron James

Technically speaking niet echt haar schuld, maar toen NBA-speler LeBron een arm om Kate heen sloeg tijdens een staatsbezoek was dat wel héél erg ongebruikelijk.

Will en Harry: knuffelden er op los

Harry kan zijn fans niet altijd weerstaan, en William stortte zich vorig jaar in de armen van zijn jeugdheld Chewbacca. Eigenlijk heurt het niet, al die affectie. Maar soms zijn het net mensen, die royals.\