Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koninklijke Netflix-tips

Even klaar met het feestgedruis? Kruip op de bank, slinger Netflix aan en laat je grijpen door deze Netflix-toppers met royalty-thema. The Crown: een inkopper natuurlijk, maar mocht je de eerste twee seizoenen van de serie nog niet hebben verslonden dan is dit een enorme aanrader. Garant voor 2x ...

Koninklijke Netflix-tips

Even klaar met het feestgedruis? Kruip op de bank, slinger Netflix aan en laat je grijpen door deze Netflix-toppers met royalty-thema.

The Crown: een inkopper natuurlijk, maar mocht je de eerste twee seizoenen van de serie nog niet hebben verslonden dan is dit een enorme aanrader. Garant voor 2x 10 uur kijkplezier.

The Royal House of Windsor: na The Crown behoefte om de diepte in te gaan wat betreft de geschiedenis van de Windsors – zelfs voor ze de Windsors heetten? In zes delen krijg je een zeer vermakelijk geschiedenislesje.

Empire of the Tsars: intriges, gekken, staatsgrepen en revoluties – het verleden van de meest besproken dynastie van Rusland (de Romanovs) zit er vol mee. Deze docuserie doet het in 3x 1 uur uit de doeken.

Diana: In Her Own Words: een openhartig kijkje in het leven van Diana aan de hand van archiefbeelden en privéopnames.

Suits: lekker Meghan voor haar prinsessenbestaan kijken. Er staan al vijf seizoenen van deze serie op Netflix, dus dat tikt lekker aan.

Secrets of Althorp: The Spencers: een rondleiding door het landhuis van de familie Spencer door Diana’s eigen broer.

A Royal Affair: een lovestory tussen een Deense prinses en de Duitse lijfarts van haar vader, de koning.

A Christmas Prince: de zeer kitcherige film die dit feestseizoen geheel onverwachts een groot succes werd, mét cameo van Máxima’s inhuldigingsjurk.