Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koninklijke broers en zussen; de leukste foto's

Het is Nationale broer en zussendag. Over het algemeen zijn de royals niet de families waar het bij één kind blijft, hier de leukste broer-en-zussenfoto’s van Nederlands koninklijke huize. Willem-Alexander, Constantijn en Friso Met drie jongens in huis, zal het niet veel stil geweest zijn bij Bea...

Koninklijke broers en zussen; de leukste foto's

Het is Nationale broer en zussendag. Over het algemeen zijn de royals niet de families waar het bij één kind blijft, hier de leukste broer-en-zussenfoto’s van Nederlands koninklijke huize.

Willem-Alexander, Constantijn en Friso

Met drie jongens in huis, zal het niet veel stil geweest zijn bij Beatrix en Claus thuis. Willem-Alexanders, Constantijn en Friso hielden wel van wat kattenkwaad.

Amalia, Alexia en Ariane

Waar Willem-Alexander in een mannen-huishouden opgroeide met zijn broers, zal hij zich nu aan moeten passen aan meer vrouwen in huis. Máxima en zijn drie dochters zorgen vast voor heel wat energie in huis.

De zusjes lijken het goed met elkaar te kunnen vinden.

Máxima, Martin, Juan en Inés

Tegen de tijd dat Máxima ter wereld kwam, had ze al drie halfzussen uit het eerste huwelijk van vader Jorge: Dolores, María en Angeles Zorreguieta.

En na Máxima voegden broers Martin en Juan, en zus Inés zich bij de uitgebreide familie. 

Beatrix, Irene, Margriet, Christina en...

Beatrix ontpopte zich echt als oudste zus en toekomstig staatshoofd. Ze lijkt zich er al jong van bewust dat de ogen een beetje extra op haar gericht zijn.

Haar zusjes Margriet, Irene en Christina groeien samen met haar op en 'off the record' gesproken heeft ze nóg twee halfzussen dankzij affaires van haar vader. Die staan natuurlijk niet op de familieportretten.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in