Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningspaar opent Koningsspelen 2022 in Delft

All-over crème voor HM, altijd praktisch voor een sportdag 😉 Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben het startsein gegeven voor de landelijke opening van de Koningsspelen op Brede School Poptahof. De tiende editie van de Koningsspelen staat in het teken van het thema ‘Voel je fit!’. Met...

Koningspaar opent Koningsspelen 2022 in Delft

All-over crème voor HM, altijd praktisch voor een sportdag ?

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben het startsein gegeven voor de landelijke opening van de Koningsspelen op Brede School Poptahof.

De tiende editie van de Koningsspelen staat in het teken van het thema ‘Voel je fit!’. Met dit thema daagt de organisatie kinderen uit om fit(ter) te worden.

De Koningsspelen startten weer met het gezamenlijk Koningsontbijt. Máxima droeg haar leuke schelpenjoekels van Seaman & Schepps.

Vervolgens opende het koninklijk paar de Koningsspelen...

... met hulp van deze adorable jongeman...

...en bezochten ze de sportactiviteiten op het schoolplein.

Máxima's lichte look - mouwloze jas van Massimo Dutti, jurk idem, tasje van Chanel - bleef smetteloos, maar ze had voor de gelegenheid wél grasbestendige schoenen aangetrokken. She's one of us! 

Foto's (c) Brunopress, PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in