Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningspaar met Amalia en Ariane bij Grand Prix in Zandvoort

Alle ogen gericht op Máxima, euh Max! Koning Willem-Alexander kon het niet laten en was gisteren al aanwezig bij de kwalificatie-race. Koningin Máxima én kroonprinses Amalia en prinses Ariane voegden zich vandaag bij hem, voor de daadwerkelijke race. Met de Dutch Grand Prix keert de Formule 1 na ...

Koningspaar met Amalia en Ariane bij Grand Prix in Zandvoort

Alle ogen gericht op Máxima, euh Max!

Koning Willem-Alexander kon het niet laten en was gisteren al aanwezig bij de kwalificatie-race. Koningin Máxima én kroonprinses Amalia en prinses Ariane voegden zich vandaag bij hem, voor de daadwerkelijke race.

Met de Dutch Grand Prix keert de Formule 1 na 36 jaar terug in Zandvoort. Voorafgaand aan de race ontmoette het koninklijk paar autocoureur Max Verstappen die nog gewoon in zijn jeans rond liep - hoe cool is die man?

Amalia en Ariane lieten zich bijpraten over het racebeest...

...en Máxima verbaasde zich erover de krapte in de cockpit: je eens lekker uitrekken is er niet bij. 

HM combineerde een bekende Zimmermann met een grote oranje shawl voor volk en vaderland, Amalia koos ook deels voor haar look van de zomersessie met een blazer van Tommy Hilfiger.

Ariane en zij waren eveneens gewapend met iets oranjes om mee te kunnen wapperen.

ZM hield het bij een oranje pochet. 

Het gezelschap had een gouden middag, want Verstappen won de race. Met zijn overwinning gaat Max Verstappen ook weer aan de leiding in het wereldkampioenschap.

De Grand Prix is een internationaal autosportevenement dat plaatsvindt op Circuit Zandvoort. Dit circuit kent een lange geschiedenis en was tussen 1952 en 1985 met tussenpozen de locatie van de Grand Prix Formule 1 van Nederland. Hier zie je prins Bernhard en zijn dochter prinses Irene in mei 1961 op het circuit.

Foto's (c) Grand Prix Formule 1, ANP, Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in